Orofluido

SPA PUTOVANJE ZAPOČINJE BRIGOM O KOSI

Danas, lepota se nalazi u momentima gde možemo da usporimo i uspostavimo vezu sa svojim mislima.
Orofluido, predstavlja Originalni spa ritual, putovanje dobrog osećanja blagostanja u kojem naše jedinstveno zlatno arganovo ulje postaje suština koja vam pruža brigu od glave do pete, kako biste osetili lepotu mira i kako bi ste se ponovo povezali sa sobom.
To je ono što nazivamo suštinom lepote.

PROBUDITE SVOJA ČULA

KAP PO KAP

Orofluido zlatni miris koji pobuđuje čula povećava samopouzdanje i budi pozitivan osećaj kako bi uživali u holističkom i svesnom osećaju blagostanja.

DRAGOCENO ARGANOVO ULJE

Bogatstvo koje dolazi iz semena drveta lepote: Organsko, fer trgovina i hladno ceđeno arganovo ulje. Dragocenost našeg jedinstvenog sastojka, prisutna u svim Orofluido proizvodima za kosu i telo sa arganovim uljem.

Otkrijte naš zlatni sastojak, prisutan u svim Orofluido preparatima:

Uzgajano na zdravom zemljištu, nije prskano hemikalijama ili veštačkim pesticidima, kako bi zadržalo svoje vrednosti.
Naše    arganovo ulje dolazi sa održivih farmi i dobavljača koji se bave poštenom trgovinom i podržavaju poslove koji uključuju prirodne resurse argana, štite i podstiču socio-ekonomski razvoj Marokanskog naroda.
Naš zlatni sastojak prolazi proces hladnog ceđenja, kako bi bili    očuvani svi hranljivi sastojci i kvalitet tokom procesa.

SPA PUTOVANJE OD GLAVE DO PETE

Orofluido nudi holistički trenutak nege za vašu kosu, telo i um.
Osetite bogatstvo nege kose arganovim uljem uz senzualne teksture brenda Orofluido i visokoperformantne formule veganskih proizvoda za kosu.
Za osećaj ultimativnog blagostanja, završite svoj holistički ritual počastivši svoje telo i negujući svoju kožu.

Izdvojeni proizvodi

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.