Color Gloss Neo Nudes: Nova generacija boja za kosu

Predstavljamo vam novitete u svetu boja za kosu – Neo Nudes nijanse iz Color Excel Gloss kolekcije. Ove nove, nežne i hladne nijanse inspirisane su vanvremenskom elegancijom i formulirane su sa naprednom kiselom tehnologijom. Pripremite se da transformišete svoje usluge u salonu uz našu inovativnu ponudu. 

Neo Nudes kolekcija

Color Excel Gloss donosi četiri nove nijanse koje će vašu kosu učiniti blistavom i zdravom. Nove Neo Nudes nijanse su dizajnirane da pruže sofisticiran i luksuzan izgled: 

5.8 Dusk Nude – Idealna za osvežavanje boje i kreiranje senke na korenu.

9.8 Dawn Nude – Savršena za toniranje Balayage tehnike i pramenova.

9.85 Nude Blush – Delikatna nude nijansa sa dodatkom roze boje.

10.18 Frosted Nude – Naša nova, izuzetno svetla plava nijansa.

Color Excel Gloss: Brza koloracija za samo 10 minuta

Neo Nudes nijanse ne samo da izgledaju sjajno, već nude i visoke performanse koje će vaši klijenti obožavati.

Ove nijanse pružaju dokazanu i neuporedivu negu, sa 4x većim sjajem koji traje i do 8 nedelja. Obnavljaju kosu oštećenu tokom hemijskih procesa, čineći je do 6x zaglađenijom, sa 2x manje lomljenja. Naša formula obnavlja strukturu kose i vraća joj prirodni kvalitet nakon samo jednog nanošenja, dok proces koloracije traje samo 10 minuta, ostavljajući vam više vremena za sebe i vaše klijente.

Sa preko 35 nijansi u Color Excel Gloss paleti, mogućnosti su beskrajne. Ova formula bez alkohola obezbeđuje dugotrajan sjaj i zaglađenost za luskuzan izgled koji se ističe.

GLOWIN SYSTEM™ tehnologija

Inovativna, patentirana GLOWIN SYSTEM™ tehnologija donosi novu generaciju profesionalnih, ultra-performantnih, negujućih kiselih ton-na-ton boja. Ono što zapravo pokreće ovu tehnologiju su peptidni lanci koji dopunjuju proteine u vlaknu kose kako bi obnovili strukturu i vratili snagu za obnavljajući efekat. Nanošenje visoko reflektivnih pigmenata 1.000 puta manjih od vlakna kose omogućava optimalnu difuziju pigmenta, dok završni tretmani za zaglađivanje pomažu u poravnavanju kutikule kose radi maksimalnog odbijanja svetlosti, zadržavajući boju i negu.

Evo nekoliko koraka kako da postignete savršen izgled:

Izaberite pravu boju: Razmislite o Neo Nudes kolekciji ako želite prirodan izgled. Ove boje su savršene za svakodnevne prilike, ali i za svečane događaje.

Negujte kosu: Koristite Nutri Color Filters za dodatnu negu i osvežavanje boje. Nutri Color Filters sa novom INSTA-PIC tehnologijom obezbeđuju optimalni rezultat boje, nenadmašnu negu i spektakularni sjaj, bez amonijaka i peroksida, obogaćeni polimerima za visok sjaj i zaštitu, prijatnog cvetno – voćnog mirisa. Ove boje su još jedan sjajan proizvod iz Revlon Professional linije, savršene za osvežavanje postojeće boje kose ili dodavanje novih tonova. Sa širokom paletom boja, možete eksperimentisati i kreirati jedinstven izgled. Nutri Color Filters ne samo da osvežavaju boju vaše kose, već je i hrane, ostavljajući je mekom i sjajnom, a ceo proces koloracije traje svega 10 minuta. 

Ne zaboravite ni na proizvode za negu farbane kose, poput naše Restart Color kolekcije, koja je dizajnirana da očuva i produži intenzitet boje, pružajući istovremeno dubinsku hidrataciju i sjaj. Revlon Professional nudi širok spektar proizvoda koji su idealni za osvežavanje vaše boje kose posebno tokom letnjih dana, kada sunce može izbledeti boju farbane kose i učiniti je suvom. Koristite proizvode sa zaštitom od sunca i hidratantne maske kako biste očuvali boju i zdravlje kose.

Održavajte boju: Upotrebom Revlon 45 Days šampona i regeneratora, vaša boja će ostati sveža i intenzivna na duže vreme.

Revlon 45 Days šampon i regenerator pruža svežinu i intenzitet boje kose zahvaljujući svojim mnogobrojnim prednostima. Sprečava ispiranje boje, obogaćen je antioksidantima iz bobičastog voća za dodatnu zaštitu, dok UV filteri i termalna zaštita osiguravaju dugotrajnu vitalnost boje. Bez sulfata i s niskom pH vrednošću od 4.5, ovaj proizvod osigurava sjajnu, živopisnu kosu koja će ostati sveža do 45 dana. Dostupan je u različitim varijantama prilagođenim različitim bojama kose, čineći ga idealnim izborom za očuvanje boje i vitalnosti vaše kose. 

Sa naglaskom na prirodne i negujuće formule bez amonijaka, možete biti sigurni da će vaša kosa izgledati sjajno i zdravo. Isprobajte Neo Nudes kolekciju za suptilan i elegantan izgled, ili se poigrajte sa Nutri Color Filters za živopisne tonove. Ne zaboravite da koristite Revlon 45 Days za dugotrajnu boju i dodatnu negu.

Osvežite svoju kosu i uživajte u svakom trenutku sa Revlon Professional proizvodima!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi nege i farbane kose ili održavanja intenziteta boje, pišite nam na društvenim mrežama!

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.