Dobrodošli u novo EKSPERIENCE™ iskustvo!

Industrija proizvoda za negu kose već je ušla u novu eru obeleženu naprednim performansama proizvoda koji korisnicima omogućavaju potpuno novo iskustvo nege kose. Potrošači širom sveta sve su više orijentisani ka širim, globalnim interesima i vrednostima poput transparentnosti, različitosti, poštenja i inkluzivnosti, koje su sve vidljivije u njihovom potrošačkom ponašanju i posledično utiču na novo shvatanje luksuza i identiteta proizvoda. Na taj način se transformiše i sama percepcija luksuza, pri čemu se i sam frizerski zanat transformiše i sve više ide ka kompletnom holističkom iskustvu za svakog klijenta.

Klijenti su sve više u potrazi za novim dimenzijama iskustva, a svesni sopstvenih izbora, sve su slobodniji i odlučniji u izboru brendova koji odražavaju njihove sopstvene vrednosti i uverenja. U skladu sa tim, novo Eksperience™ iskustvo kombinuje nove potrebe klijenata i savršenu sinergiju mora, nauke i čula, sa ciljem daljeg unapređenja industrije profesionalne nege kose. Pre više od 20 godina, Eksperience™ je imao pionirsku viziju – posegnuti u izvanredno obilje mora kako bi se inovativni morski elementi, uz vodeću naučnu ekspertizu, kombinovali u visoko efikasnim formulama za profesionalnu negu kose i kože glave. Tako je postao prvi profesionalni brend talasoterapije za kosu koji spaja ekskluzivne sastojke sa naprednim istraživanjem, koristeći njihovu suštinu za postizanje izvanrednih rezultatata u lepoti kose.

Eksperience™ spaja četiri ključna sastojka kako bi se postigao rezultat koji nadilazi čak i sam koncept nege kose: more (kao poreklo života, puno dragocenih sastojaka), nauku (zahvaljujući kojoj se stvaraju formule visokog učinka), čula (za vrhunsko welness putovanje u salonu i kod kuće ) i održivost (istinska posvećenost očuvanju životne sredine). Sa ciljem buđenja čula i vraćanja dobrog osećaja, Eksperience™ je putovanje koje omogućava holistički pristup u tretiranju kose. Eksperti nege vode svoje klijente u iskustvo koje će probuditi čula uz masaže koje stimulišu skalp i pružaju maksimalne rezultate proizvoda. Jedinstveni alati kao što su mampo i pindas se koriste za stvaranje nezaboravnog trenutka između frizera i klijenata. 

Sve Eksperience™ proizvode odlikuje izvanredan dizajn. U pitanju je moderna estetika koja podseća na antičku amforu tamnoplave boje pozajmljene iz dubina okeana. Otopljene teksture peska pomešane su sa spokojnom morskom vodom. Inspiracija moderne ručno rađene grnčarije oblikovala je boce i tegle, otkrivajući moć ručnih rituala, ekskluzivnosti i personalizacije, sve u savršenoj ravnoteži. Posvećenost održivijoj planeti jasno je manifestovana u vraćanju okeanu i planeti kroz upotrebu recikliranih materijala.

Otkrijte naše ručno napravljene rituale

TALASSOTHERAPY – Najsenzitivniji i sveže napravljen ritual, idealan za probleme kože glave kao što su višak sebuma, gubitak kose, perut ili osetljivo vlasište. 

Eksperience™ Professional Talassotherapy je ekskluzivna salonska usluga u više koraka koja počinje mešanjem tretmana morskim algama sa određenim esencijalnim ekstraktom i nekoliko kapi multivitaminskog koktela kako bi se stvorilo pročišćavajuće i sveže dejstvo. Dopunjen je pakovanjem gline koje štiti i hidrira kosu. Sadrži šest proizvoda (Marine Algae Scalp Treatment, Revitalizing Essential Extract, Dermo Calm Essential, Hair Remineralizing Mud Pack, Sebum Balancing Essential Extract i Purifying Essential Extract) koji svakom klijentu pružaju vrhunsko iskustvo rituala nege kose.

RECONSTRUCT – Moćan ritual za oporavak lomljive, suve i porozne kose. Eksperience™ Reconstruct asortiman namenjen je opravku oštećene, otvorene kutikule i obezbeđuje dodatni mimetički keratin i rekonstruišući molekul koji prodire u vlakno kose. Nakon tretmana, kosa ima novu snagu, sjajnija je I mekša. Ritual se obavlja u dve faze – rekeratinizacija i hranjenje kose (Pre-Wash Hair Kerating Filler Lotion i Cleansing Oil) i jačanje kose (Regenerating Hair Mask).

BOOST – Visoko efikasne formule dizajnirane da pruže trenutne i izvanredne rezultate, idealne za upotrebu kod kuće ili u salonu. Ovi proizvodi su formulisani da dubinsko čiste kožu glave i obezbeđuju kosi i vlasištu bogat koktel vitamina razvijen za jačanje kose. Inovativni Booster Dose Sistem, dostupan u četiri formule, dopunjuje ovu svestranost kako bi se svaka usluga dovela do savršenstva. Kolekciju čini šest izuzetnih proizvoda – Exquisite Purifying Cream, Hair Multivitamin Cocktail, Universal Gel Base, Anti Frizz Booster Dose, Color Shine Booster Dose, Strengthening Booster Dose i Volumizing Booster Dose. 

TREATMENTS – Profesionalna rešenja koja pokrivaju širok spektar potreba, kao što su: hidratacija, zaštita boje, udobnost vlasišta i drugo.

Sebum – Linija Eksperience™ Sebum Control deluje intenzivno na smanjenje viška minerala i aminokiselina koji oslobađaju sebum na koži za pročišćeno i izbalansirano vlasište (Balancing Hair Cleanser i Control SOS Scalp Balancing Lotion).

Udobnost vlasišta – Eksperience™ Scalp Comfort je serija formulisana da trenutno umiri i rastereti kožu glave (Dermo Calm Hair Cleanser i SOS Scalp Dermo Calm Lotion). 

Gubitak kose – Eksperience™ Revitalizing je niz formula za tanku kosu kojoj je potreban doza vitalnosti i snage (Revitalizing Hair Cleanser, Revitalizing Tonic i SOS Scalp Revitalizing Lotion).

Proređivanje kose – Eksperience™ Densi Pro je niz formula koje nude neprolaznu lepotu, snagu i vitalnost kosi koja je postala tanka i suva (Densifying Hair Cleanser, Hair Densifying Spray i SOS Densifying Lotion).

Čišćenje – Eksperience™ Purity asortiman je formulisan sa agensima protiv peruti, čisti, umiruje kožu glave i štiti je od ponovnog pojavljivanja peruti, ostavljajući kosu vlažnom i glatkom (Purifying Hair Cleanser i SOS Scalp Purifying Lotion). 

Zaštita boje – Eksperience™ Color Protection je formulisan sa ekstraktom brusnice koji pruža anti oksidaciju, i čini kosu prelepom , ujednačenom, svilenkastom, hidriranom i nahranjenom (Color Intensifying Hair Cleanser, Blonde & Grey Hair Cleanser, Color Sealing Mask, Color Intensifying Hair Conditioner). 

Hidriranje – Eksperience™ Hidro Nutritive linija je formulisana mešavinom sastojaka unutrašnjeg i spoljašnjeg delovanja: pantenola, ulja avokada i makadamije i duboko hranljivim emolijensom koji vraća hidrataciju i prirodna ulja za kosu (Nutritive Hydrating Hair Cleanser, Hydrating Hair Conditioner,Hydrating Hair Mask, Blow Dry Control, White Ocean Rebonding Hair Mist i No Split-Ends Shine Serum). 

Nega kovrdžave kose – Eksperience™ Wave Remedy linija je formulisana mešavinom pažljivo odabranih sastojaka i koristi se za kontrolu i disciplinovanje kose kojom je teško upravljati, pružajući hidrataciju, popravku, ishranu i dugotrajan efekat kontrole kovrdžanja (Anti-Frizz Hair Cleanser i Anti-Frizz Hair Mask). 

Eksperience™ alati

Jedinstveni Eksperience™ rituali se izvode sa profesionalnim alatima napravljenim od FSC drveta koji obezbeđuju najbolje nanošenje preparata.

Mampo činija – savršena za svežu pripremu Talasoterapije i drugih rituala. Takođe se koristi za nežno sipanje sredstava za čišćenje i vode na kosu klijenta, podižući uslugu u welness iskustvo.

Gaza – Ove sofisticirane platnene kese pune praha algi pomešanih sa drugim formulacijama, predstavljaju poseban tretman Eksperience™, idelane su za ritualnu primenu i masažu na koži glave.

Zaobljena četka – Prirodne čekinje sa dijagonalnim rezom za precizno nanošenje proizvoda na kožu glave i prijatan osećaj.

Pljosnata četka – Široka osnova i prirodne čekinje omogućavaju precizno i brzo nanošenje tretmana.

Konačno, u cilju unapređenja profesionalnih standarda, Eksperience™ pruža najbolju obrazovnu platformu i alate za frizere. U tu svrhu, Eksperience™ je razvio ekskluzivni protokol za nadogradnju tačnosti ritualnih preporuka dok istovremeno povećava poverenje između frizera i klijenata. Nova Tricocamera je tehnološki alat koji pruža preciznu dijagnostiku za kosu i kožu glave, kreiran da ponudi prilagođenu profesionalnu preporuku rituala za ispunjavanje potreba svakog klijenta.

Izgradite brend svog salona uz Eksperience™ i pridružite se novoj eri premijum salona pružajući svojim klijentima jedinstveno iskustvo nege i lepote kose.

Ukoliko želite da se pridružite Eksperience™ porodici, kontaktirajte nas na društvenim mrežama!

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.