Deseti rođendan UniqOne: Nova i zrela lepota na lakši način!

Revlon Professional je pre deceniju sa UniqOne revolucionisao kozmetiku kose. UniqOne je stvoren jer smo pažljivo slušali žene koje su tražile kozmetiku za kosu sa višestrukim benefitima. 

Ukratko, zahtevale su da im uštedimo vreme koje im treba za neke druge stvari, ali ne uz uskraćivanje vrhunske nege kose. Naš pionirski pristup kroz UniqOne bukvalno je stvorio vreme koje su milioni žena mogle da odvoje za profesionalni uspon ili bilo šta drugo što su žele da rade. 

Sada slavimo 10. rođendan linije. Slavimo i njen ogroman uspeh, ne podsećanjem na ono šta se uradili, nego onako kako slavimo punoletstvo, prelaskom u novu fazu. Predstavljamo pouzdanu, ikoničnu liniju u novom pakovanju. Malo niže, bacićemo svetlo i na jedno slavljeničko iznenađenje.

UniqOne sada dolazi u novoj ambalaži, zgodnijoj za držanje i doziranje. To nije sve. Želimo da nastavimo podršku borbi protiv zagađenja i četvrtina materijala za proizvodnju ambalaže sada je od reciklirane plastike. Svi proizvodi su veganski. 

Naravno, na benefit vrhunske nege uz brzu, kućnu primenu proizvoda UniqOne navikli ste još tokom prvih 10 godina. To se ne menja. Šta UniqOne radi za vas?

1.       Regeneriše suvu i oštećenu kosu

2.       Kontroliše frizz i daje kosi sjaj

3.       Štiti od termičkog oštećenja

4.       Štiti kosu od ultraljubičastog zračenja i čuva joj boju

5.       Kosu čini glatkom i svilenkastom

6.       Olakšava raščešljavanje           

7.       Olakšava četkanje i oblikovanje

8.       Čuva oblik frizure

9.       Sprečava pucanje krajeva vlasi

10.   Daje kosi punoću i volumen

Kao i prethodne decenije, UniqONE je podjednako neizbežan u vašem kupatilu, i na policama frizerskih salona. Lakoća primene i rezultat u oblikovanju frizure nije nešto u čemu uživamo samo kada se sami negujemo. To vole i profesionalci. Da podsetimo: koristi se i na mokroj i na suvoj kosi. Na mokroj deluje kao regenerator, a suvoj daje joj mekoću i sjaj. 

UniqONE ima šest proizvoda: sve-u-jednom sprej za tretman sa četiri različite arome, UniqONE univerzalno pakovanje za kosu i UniqONE univerzalni šampon. Taj se šampon dosad prodavao u bocama od litre za salone i 300 ml za kućnu upotrebu.

Predstavljamo vam novo, a ipak poznato, umirujuće iskustvo UniqONE, sada u ambalaži koja podjednako zgodno, uvek spremna za upotrebu stoji na polici vašeg kupatila i u vašoj torbi. 

UniqONE Coconut Fragrance je nežan, kremasti tretman sa mirisom kokosa. Zatvorite oči, udahnite i pomislićete da ste na nekom tropskom ostrvu. 

UniqONE Lotus Flower Fragrance, bogate, cvetne arome može da se takmiči sa bilo kojim parfemom. Markantna i hrabra, a nenametljiva formula garantuje da ćete biti primećeni čim uđete u prostoriju. Sada u nežno-ružičastoj ambalaži. 

UniqONE Green Tea Fragrance, za vas što volite meditaciju. Ali i za sve druge koji vole opuštajuć miris kombinacije zelenog čaja, citrusa i mošusnih nota. Deluje poput mirišljavih štapića: učiniće da se osećate snažnim i spremnim za dan pred sobom.

UniqONE univerzalno pakovanje je munjevito rešenje za suvu kosu. Samo jedno pakovanje će vam dubinski osvežiti kosu, vratiti joj elastičnost i sjaj.

UniqONE univerzalni šampon, sada u novoj ambalaži sa izdašnih 490ml koja ipak lako staje u vašu torbu za trening. Nova, veganska formula kontroliše frizz efekat i kosi čini svilenkastom i voljnom za oblikovanje.

UniqOne slavljenički tretman za kosu u spreju. Želimo da i vi proslavite 10 godina kolekcije novim, mladalačkim i zavodljivim mirisom svoje mekane i svilenkaste kose. Ali požurite – ovo je jubilarna, limitirana serija.

UniqONE tretmani su jednostavni za upotrebu, ali to ne treba da vas zavara: daju neverovatan, profesionalni rezultat. Uvek vam može biti pri ruci i dati više od potrebnog vašoj kosi.

Imate li favorita među UniqONE mirisima? Koji vam se najviše sviđa, i zašto? Ako ga redovno koristite, od kada? Podelite svoje utiske i iskustvo sa nama, na saveti@vsdtrade.com.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.