Obnovite i pripremite kosu za hladnije dane

Gotovo da nema osobe koja ne voli atmosferu koju donose zimski meseci. Dolazak zime znači prijatne noći pored vatre i ispijanje toplih napitaka sa dragim osobama. Postoji nešto gotovo magično u iščekivanju i uzbuđenju vezanom za novogodišnje i božićne praznike. Međutim, sa hladnoćom dolazi i mogućnost oštećenja kose i usvajanje novih rutina nege koje će vašoj kosi pomoći da bez oštećenja podnese hladno vreme.

Kako bismo vam pomogli da na najbolji način negujete svoju kosu, napravili smo listu stvari koje možete da uradite kako bi vaša kosa blistala i tokom zimskih meseci. U tu svrhu, izdvojili smo preparate iz Alterna Caviar Bond Repair linije  koja će napraviti magiju za vašu kosu. 

Više hidratacije

Tokom hladnijih meseci u godini, procenat vlage u vazduhu je manji što može u velikoj meri da utiče i na vašu kosu koja može postati suva, lomljiva i teška za upravljanje. Kako do toga ne bi došlo, vaš redovni ritual za negu kose trebalo bi da podrazmeva i kvalitetni kondicioner, ulja i hidratantne maske za kosu. Koristite masku za kosu najmanje jednom nedeljno, a po potrebi i ulja koja se ne ispiraju. Kako biste je pripremili za zimski period, koristite kvalitetne preparate dizajnirane da dubinski neguju i obnavljaju kosu iznutra.

Caviar Restructuring Bond Repair Kondicioner bez dileme može da bude vaš prvi izbor kada u pitanju je priprema kose za hladnije dane. Sa luksuznim ekstraktom kavijara i bez parabena, sulfata i natrijum hlorida, ovaj hidratantni, reparativni kondicioner štiti i popravlja oštećenu kosu, popravlja ispucale vrhove, smanjuje neželjeno kovrdžanje i čini kosu glatkom i mekom. 

Caviar Restructuring Bond Repair Maska je jedinstveni tretman koji dubinski obnavlja kosu putem mikro-perli koje se aktiviraju u dodiru sa vodom i ispuštaju visoko-koncentrovane doze proteina. Ova originalna mešavina sastojaka pomaže da se kosa restrukturiše, popunjavanjem pukotina i poderotina na svakom pojedinačnom pramenu i zaglađivanjem kutikule kose. Hrani i jača kosu, čineći je poslušnijom, mekom, sjajnom i potpuno obnovljenom. Formulisana je sa luksuznim ekstraktom kavijara, bogatim omega masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji pomažu u odbrani i zaštiti od faktora koji uzrokuju fizičko, hemijsko i prirodno starenje kose. 

Usvojite zdrave navike u nezi kose

Korišćenje tretmana za kosu i razvijanje zdravih navika za izuzetno važno, posebno ako je vaša kosa suva. Kako biste efikasno negovali svoju kosu tokom hladnijih meseci, izbegavajte često pranje kose, jer se na taj način  gube prirodna ulja koja kosu održavaju zdravom i hidriranom.
Birajte kvalitetne šampone bez sulfata i parabena. Caviar Restructuring Bond Repair Šampon je nežni, reparativni šampon koji dubinski obnavlja oštećenu kosu, intenzivno hraneći i popravljajući svaki pojedinačni pramen. Sprečava lomljenje kose i do 99% i štiti je od budućih oštećenja. Luksuzna formula na bazi kavijara ostavlja kosu sjajnom, mekanom i glatkom, smanjuje frizz, povećava njenu poslušnost i sjaj. 

Smanjite korišćenje toplotnih aparata za stilizovanje

Svi znamo da bi trebalo da vodimo računa o toploti prilikom oblikovanja kose. Korišćenje fena ili prese uzrokuje oštećenje i pucanje krajeva. Posebno je važno izbegavati toplotno oblikovanje tokom jesenjih i zimskih meseci! Često feniranje uklanja vlagu sa površine kose, ali i vodu koja je vezana za kosu. Korišćenje prese za oblikovanje može da ošteti kutikulu kose. Pokušajte da koristite ovakve aparate što je manje moguće, ali, ukoliko je potrebno, ne zaboravite sredstvo za zaštitu od toplote kako biste sprečili oštećenja i sačuvali zdrav izgled kose.

Budući da živimo u oblasti koja je karakteristična po oštrim zimama, verovatno već znate kako to može da utiče na vašu kosu. Zimsko vreme nema milosti ni za jedan tip ili teksturu kose. Kao i koži, kosi je potrebna zaštita od hladnoće da bi ostala meka i zdrava. Sigurni smo da želite da zaštitite svoju kosu od hladnog vazduha, vetrova, statičkog elektriciteta, pa čak i toplote u zatvorenom prostoru, a Caviar Bond Repair linija je sigurna karta za stvaranje trajne, zdrave rutine nege kose.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi nege kose, pišite nam na saveti@vsdtrade.com.

Preparate iz kolekcije Caviar Bond Repair možete poručiti na www.vsdtrade.com.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.