Dobro poznat miris u novom pakovanju

Svi koji su već otkrili svestranu negu koju pruža Orofluido kolekcija znaju da vrhunski rituali nege kose i tela obuhvataju i celokupno iskustvo uživanja u teskturama i mirisima. Dobro poznat miris koji podiže raspoloženje i omogućava vam potpuno uživanje u vašem svakodnevnom ritualu nege sada je obogaćen i novim pakovanjem.

One koji nisu imali prethodnog iskustva sa Orofluido proizvodima pozivamo da osete bogatstvo nege kose i tela u veganskoj formuli visokih performansi obogaćenoj bogatim, hladno ceđenim arganovim, čempresovim i lanenim uljem.

Arganovo ulje je poznato i kao pustinjsko tečno zlato, a bilo je i jedna od Kleopatrinih tajni lepote. Dobija se iz ploda biljke Argania Spinosa koja se može pronaći samo u jugozapadnom delu Maroka. Bogata je saponinima, proteinima, flavonoidima i etarskim uljima koja su postala nezamenljiva u preparatima za negu kose i tela. Arganovo ulje sadrži vitamin E i esencijalne masne kiseline, a kosi daje blistav, prirodan sjaj i teksturu.

Ulje čempresa pruža svilenkastu mekoću, a kosa postaje gipka i upravljiva. Visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina pruža prirodnu zaštitu od slobodnih radikala. Kosi dodaje volumen i čini je divno mekom.

Laneno ulje kosi daje prelep prirodan sjaj čineći je zdravijom i lakšom za kontrolu. Preporučuje se u svakodnevnoj nezi kose budući da neguje vlasište esencijalnim hranljivim sastojcima i vitaminima, sprečava kidanje krajeva, aktivno hrani koren, a vlas čini debljom, zdravijom i sjajnijom. 

Orofluido – savršena nega koja osvaja mirisom

Orofluido kolekcija inspirisana je drevnim mediteranskim ritualima lepote koji na velika vrata vraćaju prirodan izgled i prirodne sastojke. Sve je počelo sa svima omiljenim Orofluido Original  eliksirom koji kosi daje neverovatnu mekoću i prirodan sjaj. Poznati miris na bazi vanile i ćilibara osvaja na prvo korišćenje, a   dragoceno, hladno ceđeno arganovo ulje savršeno upotpunjuje negu kose.

Otporan je na vlagu iz vazduha, a kosu čini lakšom za raščešljavanje, bez ikakvih tragova. U pitanju je intenzivni tretman za obnavljanje kose koji smanjuje kidanje kose pri raščešljavanju do 98%. Dostupan je u pakovanjima od 100ml i 30ml.

Pored negujućih seruma i ulja po kojima je i najpoznatija, Orofluido kolekcija sadrži i šampone, kondicionere, maske za kosu i proizvode za stilizovanje.

Orofluido šampon je blag, veganski šampon koji se može koristiti za sve tipove kose. Nežna, luksuzna formula sa tri organska ulja (argan, čempres i lan) prijatne, svilene teksture i predivnog mirisa ćilibara i vanile, obavija vlasi i kosu čini svilenkastom i sjajnom. Dozvolite sebi ovaj luksuz i uronite u svet u kome će sva vaša čula uživati.

Orofluido Original Mask je veganski tretman za kosu sa intenzivnim hidrirajućim i obnavljajućim dejstvom. Formula poput one u Orofluido šamponu dubinski obnavlja kosu i brine o njoj od korena do vrhova.  Omogućava savršenu ravnotežu vlage u kosi čineći je snažnom, sjajnom i mekom poput svile. Pored toga, ova luksuzna maska kosi daje volume i fleksibilnost, a zahvaljujući lanenom ulju ona postaje lakša za oblikovanje.

Orofluido Kondicioner je veganski kondicioner za svakodnevnu negu prirodne i farbane kose. Kosa postaje svilenkasta, lagana i sjajna zahvaljući svaršenoj kombinaciji arganovog, čempresovog i lanenog ulja. Aktivni sastojci ovog kondicionera i širok spektar UVA/B filtera omogućavaju zaključavanje pigmenata, a samim tim živahnu i dugotrajnu boju. 

Kada je stilizovanje kose u pitanju, preporučujemo Orofluido Heat Protector, sprej za zaštitu kose od toplote. Lagana formula štiti kosu od lomljenja, oštećenja i toplote, pruža zaštitu od UV zraka i vlage. Anti-frizz efekat i nega sa kombinacijom tri prirodna ulja. 

Orofluido Curly Mousse, pena za kovrdžavu kosu učiniće vaše kovrdže dugotrajnim i sjajnim. Kovrdžava i talasasta kosa ostaje svilenkasta i glatka bez gubljenja moći učvršćivanja. Uz predivnu mirisnu notu ćilibara, ova pena će vam pružiti i efikasnu termalnu zaštitu.

Orofluido Strong Hold Hairspay je lak za učvršćivanje neodoljivog mirisa vanile. Formula je obogaćena sastojcima koji daju kosi elastičnost i visok sjaj, a rasčešljavanjem se lako odstranjuje, bez ostataka.

Prefinjeni lak Orofluido Medium Hairspray obogaćen je aktivnim sastojcima koji pružaju svakoj frizuri fleksibilnost i učvršćivanje srednje jačine. Zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli, lak se brzo suši čineći kosu mekom, prirodnom i blistavom. Raščešljavanjem se lako odstranjuje bez ostataka, ostavljajući zanosni miris frizure u všaoj savršeno stilizovanoj kosi.

Završite putovanje sa Orofluido Body Cream, hranljivom, hidratatntnom kremom za telo koja kožu čini neodoljivo, svilenkasto mekom I delikatno mirisnom. Idealan izbor za blistavu kožu tokom celog dana. Čarobni mirisi ćilibara i vanile savršeno dopunjavaju ritual nege,  posle koga ćete se teško odlučiti za drugi proizvod. 

Proizvodi Orofluido su poziv da ponovo probudite i negujete svoju lepotu. Čitava paleta namenjena je uživanju u svakodnevnim ritulima nege i dizajnirana da pruži iskustvo savršene teksture i probudi vaša čula.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.