Equave – Promućkaj, naprskaj i neguj!

Pre 30 godina, Revlon Professional je napravio revoluciju na tržištu lansiranjem dvofaznog kondicionera za raščeljavanje koji je postigao uspeh istog momenta. Kako bi i nove generacije razumele i prihvatile sve prednosti korišćenja ovih sjajnih proizvoda, Revlon Professional ponovo podiže standarde na tržištu sa neverovatnom kampanjom brenda Equave, novim pakovanjima, profesionalnim pristupom i inovacijama. Pročitajte tekst do kraja kako biste saznali koje novine su u pitanju.

Equave je, bez sumnje, pionirski proizvod na polju dvofaznog kondicioniranja. Prisutan je u više od 60 zemalja i jedan od nekoliko najbitnijih proizvoda za negu u RP portfoliu. Poslednje u nizu novina su namenjene novoj generaciji (Gen Z) koja je jedinstvena i iskrena, veruje u izražavanje svojih želja, istražuje svoj identitet i deli svoja iskustva sa svetom. U pitanju je generacija koja odbija ideje iz prošlosti, izaziva ono što je „normalno“ i ne brine previše o budućnosti.

Brojna globalna istraživanja nedvosmisleno ukazuju na činjenicu da je Gen Z ultimativni trendseter, inovator, nosilac promena. Njihova ekonomska moć raste najbrže u poređenju sa svim generacijama, a očekuje se da njihova zarada dostigne $33 triliona do 2030, odnosno četvrtinu globalnog prihoda. U takvom kontekstu, očekuje se da će i njihova potrošačka moć prestići Milenijalce, pored činjenice da će u narednih nekoliko godina postati najbrojnija starosna grupa.

Ponovno lansiranje omiljenog brenda Equave za cilj ima upravo povezivanje sa novim generacijama, modernizovanje i podizanje na viši nivo kako bi Equave, u konačnom cilju, postao način života. Nova tehnologija, lične preformanse, vrhunska nega i raščešljavanje za sve tipove i teksture kose, kao i podizanje svesti o važnosti proizvoda kao prvog koraka u stilizovanju kose samo su neki od argumenata koji će Equave učiniti omiljenim i među pripadnicima generacije Z. 

Trenutni portfolio i promene obuhvataju zadržavanje nekih od postojećih formula, nove i poboljšane formule ili nove formate, a od nekih proizvoda se, posle mnogo godina uspešne prodaje, i opraštamo (Equave Antibreakage). Dakle, vreme je da upoznate novi portfolio svojih omiljenih proizvoda.


Equave Strenghthening Detangling – Poželite dobrodošlicu raščešljanoj, jačoj i bolje zaštićenoj kosi sa poznatom, laganom formulom posebno dizajniranom za tanku i dugu kosu. Sada sa novim nazivom, trenutno raščešljava kosu, sprečava lomljenje i dodaje prirodan volumen. Ovaj sjajni, dvofazni kondicioner jača kosu, štiti je od toplote i sprečava nastanak rascvetalih krajeva. 

Equave Anti-Brassiness Detangling – Plava, seda i kosa tretirana blanšem često gubi svoje prirodne, lepe nijanse i dobije neželjeni žuti ton. Nova, poboljšana formula sa visokom koncentracijom ljubičastih pigmenata kombinuje leave-in razmršivač i regenerator za plavu, sedu i posvetljenu kosu, efikasno neutrališe neželjene tople tonove, olakšavajući postizanje idealnih prirodnih nijansi, sprečava neželjeno kovrdžanje, a kosu čini sjajnom i blistavom

Equave Curls Detangling – Za kovrdžavu kosu kojoj je neophodna dodatna nega, kontrola i definicija, nova formula sa hladno ceđenim prirodnim uljem od kajsije, donosi trenutno olakšanje u vidu lakšeg rašćešljavanja, više nege, bolje kontrole neposlušnih vlasi i lakšeg definisanja svih tipova kovrdža. U skladu sa Curly Girl Method, nova formula revitalizuje i reaktivira kovrdže i pruža im veću elastičnost, glatkoću i mekoću.

Equave Color Detangling – za farbanu kosu koja ne bledi, zadržavajući dugotrajnost živopisne boje. Nova formula sa sastojkom antioksidansa za boju i Pro-vitaminom B5 kreirana je da zadrži intenzitet boje i hidrira kosu dok zatvara kutikule. Pored lakšeg raščešljavanja, ova jedinstvena formula sadrži UV filter, omogućava intenzivnu hidrataciju i regeneriše suvu i farbanu kosu.

Equave Hydro Detangling– Dobro poznata formula, zvezda kondicionirajućih proizvoda ima laganu formulu koja ne otežava kosu, omogućava lakše raščešljavanje i štiti je za ultimativnu zaglađenost. Dvofazni Hydro razmršivač i regenerator pruža dva puta veću otpornost na lomljenje kose, štiti je od toplote, kontroliše neželjeno kovrdžanje, pomaže u usporavanju oštećenja dužine i krajeva kose čineći je mekom i hidriranom.

Equave 3 Phases – Novi proizvod za negu kose i tela koji menja pravila igre. Sadrži Aloe Veru i formulisan je sa probiotičkim sastojkom koji pruža podršku mikrobioma kože.  U pitanju je trofazni kondicioner za razmršavanje kose koji se ne ispira, multifunkcionalni proizvod koji pomaže u hidiranju kose i kože sa prirodnim sjajem. Nežna formula daje revitalizirajući efekat na koži, ne otežava kosu I ne ostavlja masne tragove na koži. 

Equave Detox Micellar Šampon – Keratin je ključni sastojak za zdrav i lep izgled kose, a to je upravo ono što pruža poznata, ali unapređena, formula koja je sada dostupna i u novim formatima. Ukoliko ste primetili da se vaša kosa proredila, stanjila, izgubila na kvalitetu, ili se češće i lakše lomi, isprobajte ovaj neprikosnoveni šampon koji uz bogatstvo keratina rešava i problem mršenja i pucanja dlake, uz izuzetan detoks efekat.

Equave Sunprotect Instant Detangling – Poboljšana formula za zaštitu kose od delovanja sunčevih zraka koji mogu da oslabe vlas i učine je sklonom lomljenju i cvetanju, sada dostupna i u novom formatu. Profesionalni regenerator rešava više problema odjednom, počevši sa lakšim rasčešljavanjem čak i mokre kose do zaštite od UV zraka. Pored toga, obogaćen je i keratinom koji obnavlja i hrani kosu na najdubljim nivoima.

Sve proizovode je pre upotrebe potrebno promućkati kao bi se aktivirala Kinetic Technology™ sa dvostrukim delovanjem: odmršavanje i trenutna nega kose.

Napomena: Dečija kolekcija ostaje ista, bez promena formule ili pakovanja.

Equave proizvode možete kupiti na našem sajtu www.vsdtrade.com.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.