Frizure u skladu sa zvezdama

Ako razmišljate o promeni frizure, ali niste sigurni u kom smeru da krenete, uvek možete da dozvolite sudbini da odluči – tačnije, vašem horoskopskom znaku. Planete i zvezde su poređane u savršenoj harmoniji kako bi odredile vaše karakteristike (strastveni Ovan, radoznali Blizanci, Bikovi na koje se uvek možete osloniti), tako da možete da probate da im prepustite i odluku vezanu za izbor savršene frizure za narednu sezonu. Iskreno govoreći, naše frizure su odraz naše ličnosti i važan deo našeg stila, tako da nije loše da pogledamo šta zvezde imaju na umu za nas.

Postoji toliko uzbudljivih i šik frizura i stilova koje možete izabrati. Bilo da ste skloniji elegantnom, sofisticiranom stilu ili odvažnijim frizurama, ova sezona bi mogla da bude u stilu onoga što vaš horoskop govori o vama. Uparili smo svaki horoskopski znak sa određenom frizurom kako bismo vam pomogli da isplanirate svoj izgled u narednim mesecima. 

Jarac – kosa do ramena (22. decembar-19. januar)

Lojalni, praktični, brižni i tradicionalni, Jarčevi vole dobro da razmisle o svim opcijama pre nego što donesu odluku. Praktična dužina do ramena (ključne kosti) je savršen izbor ukoliko ne želite da vam kosa bude suviše kratka (tako da i dalje možete da je vežete) ili previše duga.

Vodolija – opušteno i prirodno (20. januar-18. februar)

Inventivni, originalni, otvoreni i nezavisni, Vodolije se smatraju progresivnim i nekonformistima. Isto važi i za njihovu kosu – iako prate trendove, neće dozvoliti da to diktira njihov izbor. Umesto da svoju kosu podvrgavaju pravilima stila, radije biraju opuštene, “casual” frizure koje ističu prirodnu teksturu kose. 

Ribe – “zavesa” šiške (19. februar-20. mart)

Saosećajne, ljubazne, promišljene i nežne, Ribe često biraju blaže forme. Šiške mekane teksture, poput “zavesa” šiški iz 1970-ih predstavljaju odličan primer slojevite i atraktivne frizure koja tako dobro pristaje Ribama.

Ovan – neuredni “shag” (21. mart-19. april)

Avanturista, samouveren, odlučan i impulsivan, Ovan često donosi odluke koje su nešto neobičnije i buntovnije, što megapopularni neuredni “shag” čini savršenom frizurom za ovaj horoskopski znak. 

Bik – srednja dužina (20. april-20. maj)

Pouzdani, racionalni, lokalni i puni ljubavi, Bikovi preferiraju stilove koji su šik, bezvremenski i klasični. Srednja dužina kose (malo ispod ramena) je savršen primer ovoga: kul je, uvek deluje otmeno i nikada neće izaći iz mode. A, ako redovno koristite maske za kosu (a trebalo bi), dobijate luksuzan izgled sa kojim nećete pogrešiti.

Blizanci – francuski bob (21. maj-20. jun)

Radoznali, inteligentni, svestrani i brzi, Blizanci se često odlučuju za stilove rizičnih oblika i boja. Francuski bob jeste odvažan izbor, ali i vrlo šik frizura dužine do jagodica, a posebno ako je upotpunjen efektnim šiškama.

Rak – Proređene šiške (21. jun-22. jul)

Emocionalni, empatični, osetljivi i istinski prijatelji, Rakovi su često oprezni tipovi “devojke iz komšiluka”. Opuštene, ravne, proređene šiške su neodoljiv, pristupačan i elegantan izbor za koji će sjajno upotpuniti vaš stajling.

Lav – duga, bujna kosa (23. jul-22. avgust)

Velikodušne, otvorene, verne i ponosne, ali i sujetne kada je njhova “griva” u pitanju, Lavice su često žestoke I odvažne, što znači da je prirodna, negovana “griva” koja se lako stilizuje odličan izbor. 

Devica – bob do brade (23. avgust-22. septembar)

Vredne, kreativne i pedantne, Device uglavnom biraju stilove koji su uglađeni i izbalansirani kao i njihova ličnost. Ovaj ultra precizni bob je dužine do brade, tako da Device mogu da odhanu – uvek ćete imati urednu, savršeno ošišanu frizuru sa kojom možete da se pojavite bilo gde.

Vaga – duga i glamurozna (23. septembar-22. oktobar)

Diplomate, šarmantne, taktične i pomalo idealisti, Vage treba da biraju romantične, mekane forme, poput luksuznih dugih, sjajnih lokni.

Škorpija – boho bob (23. oktobar – 21. novembar)

Odlučne, moćne, intuitivne i dominantne, Škorpije obično biraju odvažnije stilove. Boho bob (reckavi bob) je savršen za one rođene u znaku Škorpije. Karakterišu ga pramenovi iste dužine, tupo isečeni na dnu, seksi je, elegantan i lako se održava.

Strelac – Pixie cut (22. novembar-21. decembar)

Optimistični, slobodoumni, intelektualni tipovi, Strelci uvek slede sopstveni ukus, a ne trendove, što znači da sve frizure i stilovi dolaze u obzir. Delikatni piksi je pravi način da demonstrirate svoj jedinstven stil koji sledite bez kompromisa.

U slučaju da imate pitanja ili vam je potreban savet za odabir idealne frizure, kontaktirajte nas na saveti@vsdtrade.com

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.