Nega kovrdža tokom leta uz Olaplex

Leto, more, sunčanje. Došli ste sa plaže, istuširali ste se, namazali omiljeni losion za telo, sedite na terasi i polako se pripremate za večernji izlazak. Vreme je da pripremite frizuru za šetnju kraj mora i kafića. Mi vam preporučujemo da prigrlite svoje kovrdže i učinite ih neverovatno negovanim i sjajnim tokom noćne šetnje pored plaže!

Ova frizura je savršena: ženstvena, opuštena, nežna i atraktivna u isto vreme. Bilo da imate bob, srednju dužinu, kosu ošišanu na stepenasto i ravno, sa ovim izborom ne možete pogrešiti.

Iako je frizura opuštenog izgleda, potrebno je uložiti malo truda, a za to ne postoje bolji proizvodi za negu i stilizovanje od Olaplex-a, zar ne?

Olaplex No. 6 Bond Smoother krema

U pitanju je ph balansiran i izuzetno koncentrovan proizvod koji se ne ispira. Zaglađuje svaki pramen, štiti kosu od frizza i do 72 sata nežno definiše kovrdže koje se suše prirodno.

Fenomenalan sistem pumpice čini da svaka doza kreme bude ujednačena, kako bi ste za dužu kosu mogli da nanesete malo veću količinu, dok je za kraću kosu potrebna ½ pumpice.


Dok je kosa vlažna ili prosušena peširom, istisnite željenu količinu na dlanove i ravnomerno rasporedite po kosi. Zatim je ostavite da se osuši, i uživajte u neverovatno zaglađenoj kosi ili dodajte Olaplex No. 7 ulje o kome možete detaljnije pročitati u nastavku.
Fenirati za dugotrajno zaglađenu kosu. Sušenje na vazduhu za teksturu kao da ste proveli dan napolju. Koristiti više kreme za dužu, gušću kosu; manje za finu ili kratku kosu. Nanositi manje količine na već stilizovanu kosu za uklanjanje frizza.

Olaplex No. 7 Bonding ulje

Formulisano sa patentiranom OLAPLEX tehnologijom za izgradnju disulfidnih veza, visoko koncentrovano, a ipak izuzetno lagano regenerativno ulje za stilizovanje kose pruža sjaj, smanjuje kidanje, kontroliše naelektrisanost do 72 sata i daje svilenkastu mekoću dok štiti kosu od toplote do 232°C.

Iako se može koristiti kao samostalan proizvod, kako na mokroj tako i na suvoj kosi, za maksimalne rezultate i neverovatan sjaj mi vas savetujemo da koristite u kombinaciji sa Olaplex No. 6 Bond Smoother kremom. Može se nanositi u slojevima, odnosno prvo krema a zatim ulje, a možete ukombinovati prvo ½ pumpice istisnete na dlanove a zatim u zavisnosti od gustine i dužine kose dodate 1-3 ili više kapi ulja. Sve što je potrebno je da okrenete bočicu naopako i prstom blago tapkate po dnu bočice.

Olaplex No. 9 serum

Kao i svaki Olaplex proizvod, i ovaj serum u sebi sadrži Olaplex Bond Building tehnologiju koja spaja pokidane disulfidne veze i istovremeno  štiti kosu od zagađenja, oblikuje je i daje joj sjaj.

Ovaj proizvod se može koristiti samostalno, ali za maksimalne efekte preporučujemo da koristite u kombinaciji sa Olaplex No.6 Bond Smoother kremom i/ili Olaplex No.7 Bonding uljem. Ukoliko želite efekat nežnije teksture, predlažemo da proizvod(e) nanesete na vlažnu kosu a zatim ostavite da se osuši prirodno. Ukoliko ste ipak raspoloženi za zaglađeni i umireniji izgled, preporučujemo upotrebu difuzora na talasastoj ili kovrdžavoj kosi.

Želite da ponesete baš sve Olaplex proizvode za stilizovanje i zaglađivanje kose na odmor, a nemate dovoljno mesta u koferu? Rešenje je tu, ispred vas.

Olaplex Smooth Your Style set

Sve od proizvoda što vam je potrebno u mini pakovanjima, kako bi ste tokom odmora imali kosu zdravog i nežnog izgleda.

Olaplex No. 3 Tretman za oporavak i održavanje oštećene kose. Sa patentiranom Olaplex Bond Building tehnologijom, za manje od 10 minuta imaćete vidljive rezultate. U setu se pored toga nalaze i Olaplex No. 6, No. 7 i No.9 u mini pakovanjima kako bi ste svakog dana imali besprekorno negovanu i sjajnu frizuru na odmoru!

Ukoliko imate pitanja, ili vam je potreban savet pišite nam na info@vsdtrade.com , a mi vam želimo prijatan ostatak leta i fenomenalnu kosu uz Olaplex proizvode!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.