Pritisnite RE/START i negujte vaše kovrdže na pravi način

Sve vlasnice raskošne kovrdžave kose dobro znaju da njihove spektakularne kovrdže mame poglede gde god da se pojave. Negovane kovrdže su siguran način da privučete brojne komplimente, ali samo vi znate koliko je vaša kosa zahtevna i koliko ju je teško kontrolisati, posebno imajući u vidu koliko suva i oštra može da bude.

Ako postoji tanka linija između “dobrih dana” za kovrdžavu kosu i onih drugih kada ju je nemoguće ukrotiti, to je bez sumnje dobra rutina nege. Adekvatni proizvodi, pravilna nega i stilizovanje mogu vam pomoći da se lakše nosite sa danima kada sa svojim kovrdžama ne možete ništa da uradite. 

Kako da brinete o svojoj prirodno kovrdžavoj kosi? 

Pametno birajte šampon

Pranje kose je prvi i najvažniji korak u svakoj rutini nege kose, bez obzira na njenu teksturu. Kada je kovrdžava kosa u pitanju, preporučuju se blagi šamponi bez sulfata, silikona, alkohola i parabena koji mogu da iritiraju kožu glave. RE/START Curls Nourishing Cleanser je nežni šampon za kovrdžavu kosu sa dvostrukom dejstvom koji stvara bogatu kremastu penu, doprinosi balansiranju mikrobioma skalpa, neguje i hidrira različite tipove kose – od talasaste do izrazito kovrdžave kose. Formula na bazi ulja jojobe i veganskih biomimetičkih lipida vraća kosi prirodna ulja pružajući ultimativnu definiciju kovrdža.

Hidratacija je neophodna

Kovrdžava kosa žudi za hidratacijom. Ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu, dobro znate da njeno raščešljavanje može biti zaista neprijatno. Vašim kovrdžama je hidratacija neophodna, jer jedino tako mogu da budu zdrave, mekane, definisane i sjajne. RE/START Curls kolekcija sadrži različite proizvode za negu kovrdžave kose, a posebna pažnja posvećena je dubinskoj nezi i oporavku.

RE/START Curls Nourishing Mask je buterasta maska sa dvostrukim dejstvom koja pomaže ravnoteži mikrobioma skalpa i duboko hrani kovrdžavu kosu. A lepota dolazi iznutra, zar ne? 

Preporučujemo da probate i RE/START Curls Nourishing Conditioner koji hidrira kosu, obezbeđujući dugotrajnu definiciju kovrdža i zaštitu od toplote. Vraća kosi prirodna ulja i vlažnost tako što zatvara kutikulu. Ovaj veganski kondicioner sa uljem jojobe omogućava kontrolu frizza i pruža kosi sjaj i elastičnost. 

Stilizovanje

Postoji jednostavno objašnjenje zašto kovrdžavoj kosi treba više nege nego ravnoj. Naime, spiralna konfiguracija vlasi kod kovrdžavih tipova kose otežava prirodnim uljima koje proizvodi vlasište da se kreću niz dlaku od korena do vrhova. Praznine između ćelija kutikule kovrdžavu kosu čine poroznijom i manje sposobnom da zadrži vlagu od ravne kose.

Ulja za kosu pomažu da se zadrži vlaga i ublaži suvoća, bez obzira na tip kovrdža. Kosu čine sjajnijom, glatkom i jačom i sprečavaju lomljenje krajeva. Imajući ovo u vidu, stručnjaci iz Revlon Professional osmislili su nekoliko proizvoda koji kovrdžavoj kosi pomažu da postane i ostane zdrava, lepršava  i atraktivna. 

RE/START Curls Transformative Oil je višenamensko ulje obogaćeno sa prirodnim uljima (95%) za lepršave kovrdže. Može se koristiti pred pranje, za definisanje ili osvežavanje kovrdži, ali i dan nakon pranja kako bi se kovrdže ponovo aktivirale.

RE/START Curls Refreshing Cream se ne ispira, a kovrdže definiše i obezbeđuje im zaštitu od toplote. Spacijalna formula na bazi jojoba ulja i mešavine šećera zaglađuje kosu i omogućava kontrolu frizza. Vaše kovrdže biće lepršavije nego ikada pre! Ovakva formula sadržana je i u RE/START Curls Refreshing Tonic, osvežavajućem toniku koji obezbeđuje dugotrajnu kontrolu frizza.

Razlika između svakodnevne “borbe” sa kovrdžama i ljubavi prema njima zaista leži u vašoj rutini nege kose. Pronalaženje pravih proizvoda i frizura čini upravljanje kovrdžavom kosom mnogo lakšim, a prava nega čini vaše kovrdže mnogo zdravijim. 

Vreme je da pritisnete RE/START dugme i dozvolite vašim kovrdžama da zablistaju!

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.