Prolećne boje za kosu – vreme je za promene!

Da li dolazak proleća i za vas znači dugo željenu promenu posle zimskih meseci? Da li ste razmišljale o novoj frizuri ili nijansi koja će uneti svežinu u vaš stil? Kada su u pitanju prolećni trendovi u bojenju kose, većina žena želi nešto sveže, razdragano i puno života što će biti savršena dopuna laganijoj garderobi, naočarima za sunce i dugim, sunčanim danima.

Videli smo da da su nijanse poput jagoda plave i čokoladne trešnje već neko vreme omiljeni izbor damama širom sveta, ali i da su različite nijanse plave i dalje veoma popularne. Bez obzira na izbor boje, zdravlje i negovan, prirodan izgled kose će i dalje biti ključni trend.

Ovo su novi prolećni trendovi u bojenju kose koje treba da imate na svom radaru.

Čokoladna trešnja. U pitanju je boja koja kombinuje jak čokoladni ton i crvene nijanse boje trešnje koje postaju vidljive tek kada svetlost padne na kosu pod određenim uglom. Ako je vaša kosa smeđa, crvene tonove možete dodati balejažom. Ovo je veoma svestrana boja koja u zavisnosti od početne nijanse stvara najraznovrsnije kombinacije.

Bakarno crvena. Nakon dominacije bakarno plave u prethodnoj sezoni, bakarno crvena se ponovo vraća u modu. Bogata, intenzivna boja savršeno odgovara damama sa svetlijim tipom kože, a može biti i sjajan izbor za prirodne plavuše. 

Topla karamela. Odlična za dame sa prirodno tamnom kosom koje žele da je posvetle pred leto. Ova boja ima intenzivan sjaj i izgledaće fenomenalno pod sunčevim zracima. Ukoliko je vaša kosa prirodno plava, ova boja će joj dati topliji i mekši ton.

„Skupa plava“. Nakon “skupe brinete” koja je bila hit prošle godine, imamo dobre vesti i za one koji veruju da „muškarci ipak vole plavuše“. Naime, „skupa plava“ postaje hit proleća (a verovatno i cele godine) i odličan je način da osvežite i stilizujete svoju plavu kosu. Ideja je u tome da se kosi da dubina i više dimenzija i detalja i dobije luksuzan, bogat izgled uz kombinaciju različitih plavih tonova. Ovo je boja koju ćete teško postići u kućnim uslovima.

Tečno zlato. Stilisti smatraju da nema greške sa bogatim, luksuznim tonovima nalik tečnom zlatu. Kombinacija hladnih i toplih tonova daće punoću vašoj kosi, čak i ako je vaša kosa prirodno ravna i beživotna.

Za vrhunske rezultate, neophodno je kosu negovati na adekvatan način, jer samo sa zdravom kosom može da se izvuče maksimum iz ove boje. 

Roze, volim te roze. Nijanse roze, ljubičaste, lila i sve pastelne varijacije ovih boja sa razlogom ostaju omiljene i ovog proleća. Možete da se odlučite za diskretne pramenove ili blago nijansiranje ili da igrate na „sve ili ništa“ i ofarbate celu kosu u neku od ovih dramatičnih boja. Bogate nijanse maline ili sočne lubenice su siguran način da budete primećene, ali i da u svoj stil unesete nešto sveže i – što da ne – smelo!  

Zelena!  Zelena je svakako jedna od omiljenih boja koje možemo da vidimo ovog proleća. Kombinovana sa ultra kratkom kosom predstavlja stil koji zahteva određenu vrstu smelosti i sasvim sigurno odražava vaš odvažni životni stil. Ovo je zanimljivo jer je zelena za mnoge žene uglavnom bila na dnu liste omiljenih boja. Ovog proleća sve više žena želi da se upusti u ovu avanturu. Šta mislite o tome? 

Možda će zvučati pristrasno ako kažemo da je proleće najbolje doba godine, ali je bez sumnje dobra prilika da unesemo neke promene u svoj život i svoj stil.  Da se osvežimo, obnovimo energiju i ponovo pokrenemo. Za neke to može značiti ulepšavanje kuće, dok drugi žele da unesu promene u svoj izgled. Nova sezona je prava prilika da posetite svog fizera i odlučite da postanete ledena kraljica ili fatalna bakarna lepotica.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.