Qiqi Vega – Revolucionarni put do ravne kose

Svilenkasta, ravna kosa bogatog sjaja je od pamtiveka bila veoma cenjena, a žene su vekovima pokušavale da nađu način da svoju kovrdžavu kosu učine ravnom. Ravna kosa se lakše raščešljava, održava i stilizuje, a “dan loše kose” svakako nije nešto što se često dešava onima sa ravnom kosom. Osim toga, ravna kosa  gotovo uvek izgleda sjajno i savršeno zaglađeno i potrebno joj je manje proizvoda za stilizovanje nego drugim tipovima kose. Zato vam danas predstavljamo revolucionarni, trajni tretman za ispravljanje kose – QIQI VEGA.

Sa pravom možemo da kažemo da je Qiqi pionirski brend za negu kose specijalizovan za kreiranje održivih proizvoda i posvećen vrhunskim rezultatima u transformaciji kose. Svi Qiqi proizvodi su bezbedni, efikasni i ispunjavaju visoke zahteve današnjih frizera i njihovih klijenata.

Posebno želimo da predstavimo VEGA – multifunkcionalni, trajni tretman za kosu.  Pojedinačno upakovani u atraktivne zapečaćene kese koje se mogu reciklirati, VEGA proizvodi nude raznovrsne opcije koje pokrivaju sve tipove kose – talasastu, kovrdžavu, gustu, afro, čak i tanku i oštećenu kosu. Savršena formula namenjena je postizanju najrazličitijih rezultata – od potpuno ravne kose do prefinjenih lokni ili eliminisanje frizz-a, uz posebnu liniju za negu koja održava rezultate tretmana. 

·         Bezbedno za upotrebu, bez štetnih sastojaka i 100% bez formaldehida. Bez dima I hemijskih isparenja.

·         Prijatnog mirisa

·         Bez ikakvih ograničenja u smislu farbanja kose, kupanja u bazenu ili moru, vezivanja kose ili pranja istog dana.

·         Ne oštećuje kosu, ali je podmlađuje i revitalizuje

·         Namenjeno svim tipovima kose, uključujući farbani ili hemijski tretiranu kosu.

·         Visoko efikasan tretman, sa rezultatima koji su otporni na znoj, vlagu ili nepovoljne klimatske uslove

·         Nema potrebe da svakodnevno koristite fen kako biste ispravili kosu.

VEGA obezbeđuje maksimalnu kontrolu kose, budući da aktivni sastojci rade iznutra, permanentno menjajući teksture kose, za razliku od keratina/brazilskih tretmana koji oblažu kosu spolja pružajući privremene rezultate. Tri različite varijante tretmana pružaju mogućnost personalizovane promene teksture. 

·         Thick & Coarse

·         Thin & Damaged

·         Wavy & Curly

Kao dodatak tretmanu, kreirana je i Straightening Perfecter Heat Cap, kapa namenjena salonima koja je laka za korišćenje i predstavlja pokretnu zamenu za glomazne haube (klimazone). Rezultati tretmana su znatno efikasniji i dugotrajniji budući da kapa direktno aktivira QIQI VEGA formulu. 

Za negu nakon tretmana preporučujemo Makes You Feel Like You Just Left the Salon šampon koji pruža svilenkasti osećaj, neverovatan sjaj i vašu kosu čini lakšom za upravljanje. Možete ga koristiti za svakodnevno pranje, a vasa kosa će uvek izgledati kao da ste upravo izašli iz salona. Takođe, dobar izbor je i Love is in the Hair Ultra-Cleansing šampon za dubinsko čišćenje kose koji postiže najdugotrajnije rezultate, a kosu čini čistom i svežom.

Not Just Smooth, Insanely Smooth! je superiorna kondicionirajuća maska koja omekšava kosu individualno oblažući kutikulu sa zaštitnim slojem sjaja. U pitanju je ultimativna terapija koja će vašu kosu učiniti glatkom i sjajnom, za dugotrajne rezultate kojima ćete biti oduševljeni.

I, konačno, Goodbye Dry, Hello Gorgeous!, savršeni kondicioner koji obezbeđuje maksimalnu hidrataciju. Kondiconira sve tipove kose i oporavlja oštećenu kosu čineći je sjajnom i mekom na dodir. Smanjuje vreme češljanja na suvoj i mokroj kosi.

Ukoliko nemate prirodno ravnu kosu, ne odustajte! Postoje brojni načini da se to ispravi, a to ne uključuje samo salonske tretmane. Međutim, ako želite ozbiljnu promenu i trajno rešenje, bez oštećenja ili bilo kakvih štetnih posedica, a koje će učiniti da vasa kosa zasija kao nikada ranije, preporučujemo VEGA tretmane. Vama samo ostaje da odlučite kolika će ta promena biti!

Napomena : VEGA tretmani su namenjeni isključivo za upotrebu u frizerskim salonima.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.