RE/START BALAYAGE CARE CREAM

Balayage tehnika dugo je hvaljena kao revolucionarni izum u svetu profesionalnog farbanja kose. Sada, Revlon Professional  menja ne samo proces koloracije, već i način na koji negujemo balayage kosu uz našu najnoviju inovaciju: RE/START Balayage Care Cream. Stvorili smo inovativnu i visoko efikasnu formulu koja jača, štiti i osvežava balayage sve do sledeće posete salonu!

Kada izađete iz salona, vaša kosa se suočava sa nizom spoljašnjih agresora koji ugrožavaju njen sjaj i zdravlje. Od izbeljivanja boje do suvoće i lomljenja, održavanje željenog izgleda može biti pravi izazov. Tu dolazi RE/START Balayage Care Cream, revolucionarni leave-in tretman koji jednostavno i brzo rešava specifične potrebe balayage kose.

Da biste održali svoju frizuru do sledeće posete salonu, preporučujemo nekoliko ključnih koraka. Prvo, važno je koristiti proizvode za negu kose koji su bez sulfata ili štetnih sastojaka, poput  Revlon Professional RE/START™ Color linije, kako biste zaštitili integritet boje i sprečili da izbledi. Takođe, minimiziranje korišćenja toplote i korišćenje zaštitnih sprejeva pre korišćenja pegle ili fena, zajedno sa odgovarajućim proizvodima za negu i oblikovanje, može pomoći u sprečavanju oštećenja i očuvanju boje i sjaja kose. Redovno dubinsko kondicioniranje i tretmani u salonu poput RE/START Pro-Care System Color i Shine Sealer Shot takođe se preporučuju kako bi kosa bila hidrirana i nahranjena, posebno jer kosa tretirana balayage tehnikom često ima veću sklonost ka suvoći. 

Da biste zaista unapredili svoju frizuru, preporučujemo RE/START Balayage Care Cream. Ovaj inovativni leave-in tretman formulisan je posebno da bi odgovarao jedinstvenim potrebama balayage tretirane kose, čineći ga neizostavnim dodatkom svake rutine održavanja frizure. Pokrenut  naprednom tehnologijom Oxi Guard 2.0™ i obogaćen moćnim sastojcima poput molekula za ponovno vezivanje, fito proteina i ulja kamilice, ova krema će ojačati kosu iznutra, vraćajući joj prirodnu elastičnost i povećavajući glatkoću. Primetićete povećanje prirodnog sjaja, a površina kose biće nepromenjena kako bi se sprečilo izbeljivanje boje sve do sledeće posete salonu. 

PREDNOSTI BALAYAGE KREME:           

Pored njenog privlačnog izgleda, balayage krema nudi nekoliko prednosti koje je čine glavnim izborom za mnoge. Za razliku od tradicionalnih tehnika posvetljivanja, ova krema se mekše stapa, što omogućava rast kose bez oštrih linija i eliminiše potrebu za čestim korekcijama. Upravo ovo čini je sjajnom opcijom  brzog održavanja za one sa užurbanim životnim stilom. Pored toga, nova balayage krema omogućava besprekorno mešanje i prilagođeno nanošenje boje, što daje svakome jedinstvene rezultate. Njen prirodni, sjajni efekat dopunjuje različite tonove kože i teksture kose, čineći je univerzalnim izborom za svakoga ko želi da poboljša svoj izgled sa blagim ili odvažnim balajažom koji je potpuno autentičan.

Ono što zaista izdvaja RE/START Balayage Care Cream je njegov višestruki pristup. Sa samo jednim nanošenjem, ova lagana veganska formula nudi zaštitu boje, zaštitu od toplote do 230°C, i štiti od UVB i UVA oštećenja. Ne samo očuvanje boje, radi se i o jačanju kose i zaštiti od spoljašnjih agresora.

Evo šta možete očekivati nakon samo jedne upotrebe:

Kosu  koja je čak 8 puta mekša. 96% jaču kosu, zahvaljujući obnovljenim unutrašnjim vezama i ojačanim vlaknima. Čak 4 puta više hidratacije, za svilenkastu glatkoću koja traje! RE/START Balayage Care Cream takođe hrani i zatvara kutikule, izjednačavajući poroznost za sjajne, negovane pramenove koji zrače zdravljem i vitalnošću. Šta više, ova formula nije samo efikasna, već je i održiva. Sa 100% veganskom formulom, 86% prirodnih sastojaka i pakovanjem napravljenim od 50% reciklirane plastike, možete se osećati dobro koristeći RE/START Balayage Care Cream.

Bilo da ste zaljubljenik u balayage ili da ste profesionalni stilista, vreme je da ponovo razmislite o nezi vaše kose sa Revlon Professional najnovijom inovacijom. Doživite razliku i otkrijte tajnu prelepe, zdrave i negovane kose koja odoleva vremenskom izazovu.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom odabira pravog proizvoda za vašu kosu,  kontaktirajte nas na saveti@vsdtrade.com ili putem društvenih mreža.

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.