Trendi novogodišnje frizure za doček 2023.

Možda nije presudni element vašeg novogodišnjeg izgleda, ali frizura je, ipak, “šlag na torti” i može značajno da utiče na to kako ćete se osećati i kako ćete se provesti u najluđoj noći. Ukoliko ne planirate da novogodišnju noć provedete ušuškane u svojoj omiljenoj fotelji i vezane kose, dajemo vam nekoliko predloga sa kojima će vaša frizura biti zvezda večeri. 

Rezervišite na vreme termin kod svog frizera (već znate kakve su gužve u ovom periodu) ili izvucite svoj arsenal četki, uvijača, preparata za stilizovanje, mašnica i šljokica i sami se pobrinite za svoj glamurozni novogodišnji izgled. Za vas smo odabrali najbolje, najsjajnije ideje (i neke skromnije opcije) – od zanosnih talasa do konjskog repa i šljokica, čitajte dalje o najboljim frizurama koje ćete isprobati ove godine. 

Krupne lokne sa biserima. Volumen, lokne, biseri u kosi – ceo ovaj izgled je “win-win” kombinacija. Sa malo lepka za trepavice, možete da fiksirate bisere (kristale, cvetiće) na vrh glave i uz malo truda dobijate savršenu frizuru koja će upotpuniti svaku odevnu kombinaciju. 

Talasasti bob. Talasasti bob je i dalje jedna od najaktuelnijih frizura, kao i šiške, tako da ovaj stil ima sve što vam je potrebno da izgledate moderno, ali i stvarno dobro. Koristite presu da dobijete ležerne, elegantne talase. Ova frizura je i dobar izbor ako odlučite da skratite kosu pred praznike. 

Mikro pletenice. Oživite devedesete godine sa dve tanke, čvrsto ispletene pletenice na prednjem delu lica (vaša kosa ne mora da bude previše duga za ovu frizuru). Razdvojite kosu po sredini, odvojite prednje delove, učvrstite prozirnim gumicama i upotrebite lak za kosu da biste umirili kosu.

Konjski rep sa trakom. Traka za glavu ne mora da bude samo vaš asesoar za rad po kući ili odlazak u teretanu. Zaglađena kosa, u kombinaciji sa konjskim repom i somotskom trakom može da bude dobitna kombinacija za elegantan I sofisticiran izgled. Držite traku za glavu na mestu tako što ćete naprskati jak lak za kosu na donju stranu pre nego što je postavite.

Talasasti pixie. To što imate kratku kosu ne znači da ste ograničeni u pogledu načina na koje možete da je stilizujete. Probajte meke talase na prednjoj strani u stilu devedesetih koje možete sami da napravite sa puno pene i jakim fenom za kosu.

Meki talasi 1970-ih. Ako vas novogodišnja noć čini nostalgičnim, izaberite frizuru inspirisanu nekim od retro stilova – recimo, sedamdesete godine! Kosa podeljena na sredini, odgovarajuće ukosnice sa obe strane, meke, četkane kovrdže—sve u vezi sa ovim izgledom vraća glamur disko ere.

Začešljana kosa. Korišćenje efektnih ukosnica može da da potpuno nov izgled vašoj frizuri. Umesto da ih nosite visoko i bliže licu, kao u stilu sedamdesetih, začešljajte kosu unazad, a ukosnice postavite iza ušiju za nešto moderniji izgled. 

Pletenica u konjskom repu. Ako tražite jednostavnu frizuru koju možete sami da napravite, ali da i dalje izgleda kao da ste bili u salonu, ova frizura sa pletenim konjskim repom ispunjava sve uslove. Sve što vam treba je hidratantna, fiksirajuća krema za taj elegantan, sjajan, profesionalni finiš. 

Duge pletenice. Frizure sa pletenicama su uvek dobra ideja. Sitne pletenice okrenute na jednu stranu savršeno idu uz jarko crveni karmin (u slučaju da vam je potrebna ideja za šminkanje) i sasvim sigurno će biti primećene gde god da se pojavite.

Punđa sa pramenovima oko lica. Visoka punđa i pramenovi koji uokviruju lice savršeni su za romantičan, elegantan izgled. Biće vam potrebne ukosnice, nešto strpljenja i kvalitetan proizvod za stilizovanje (poput laganog laka za kosu) i ovu frizuru bez većeg napora možete da napravite i kod kuće. 

Glatki bob sa ukosnicama. Ako imate kratku bob frizuru, možda vam nedostaje ideja za novogodišnji izgled. Naš savet je – kada ste u nedoumici, probajte dodatke za kosu. Traka za glavu ili ukosnica je verovatno najjednostavniji i najefikasniji način da osvežite svoj izgled za novogodišnju noć.

Bez obzira na proslavu koju izaberete, uvek možete da napravite novogodišnju frizuru i odaberete odgovarajuću šminku za novogodišnju noć (spremanje je, ioanko, uvek najbolji deo noći).  Ukoliko ostajete u kući, okačite fotografije na Instagram, budite u krevetu pre ponoći i svi su na dobitku! Ukoliko planirate celonoćni provod, potrebna vam je frizura koja će to izdržati (kao i vaša stopala u onim novim svetlucavim cipelama koje jedva čekate da obujete). 

Sada je vreme da učinite da vaša kosa izgleda najbolje – pletenice, volumen, ekstenzije, talasi, šljokice, perje…ili kombinacija navedenog. Šta god da odaberete, uživajte! Zaslužili ste. Želimo vam srećne novogodišnje i Božićne praznike! 

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.