VSD Trade – 25 godina sa vama!

Kompanija VSD Trade ove godine obeležava 25 godina poslovanja tokom kojih je postala nezamenljiv partner brojnim frizerima, ali i mušterijama, koji prednost daju vrhunskim preparatima i alatima za koloraciju, negu i stilizovanje kose.

VSD Trade su pre četvrt veka osnovali renomirani beogradski frizeri, Vojislav Radivojević i Aleksandar Demić, sa idejom da kolegama profesionalcima, kao i direktnim kupcima koji žele zdravu i kvalitetnu negu ponude proizvode nekih od najkvalitetnijih globalnih brendova, poput Revlon Professional, Alterna Haircare, American Crew, Qiqi, Olaplex, Kasho, Kai, Maletti i Cooboard.

VSD Trade je distributer za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, kao i Albanije (za brend Alterna Haircare). Prepoznajući važnost edukacije i sticanja novih znanja i veština, VSD Trade je osnovao Akademiju za frizere sertifikovanu od strane Ministarstva kulture i nauke. 

Pored brojnih seminara o novim proizvodima, tehnikama i trendovima koji se održavaju u tehničkom centru kompanije, VSD Trade organizuje i seminare u regionima u kojima posluje, kao i gala prezentacije i revije.

Zahvajujući ovom timu entuzijasta i profesionalaca, kao i njihovim naslednicima koji su brend ambasadori i okosnica tehničkog tima i Akademije, VSD Trade je danas prepoznatljivo ime na tržištu proizvoda namenjenih nezi, stilizovanju i tehničkim uslugama. 

Jubilej je proslavljen brojnim seminarima, radionicama, sjajnim gostima, kao i proslavom za premium brendirane i brendirane salone. Nakon pauze od tri godine, krajem prošle godine održana su tri seminara širom Srbije za više od 500 klijenata, podržana poklonima i sjajnim promocijama. Seminari su bili potpuno besplatni, a treneri VSD Trade-a Una Radivojević, Veljko Radivojević i Anja Demić upoznali su polaznike sa najnovijim proizvodima, tehnikama i trendovima u stilizovanju i farbanju kose, uključujući:

·  Novu kolekciju od 150 savršenih, poboljšanih nijansi Revlonissimo Colorsmetique™ farbi za kosu namenjenih frizerima koji žele da postignu neverovatne rezultate sa paletom boja sa neograničenim mogućnostima u pogledu kreativnosti.

·  Color Excel Gloss – novu tehniku koloracije pomoću boja kisele tehnologije za toniranje kose koja pružaju neverovatan sjaj. Namenjene su frizerima koji žele da neutrališu ili toniraju nakon posvetljivanja kose, kao i da podignu sjaj kose na najviši nivo, uz međusobno kombinovanje boja.

·  QiQi Vega tretmane koji predstavljaju revolucionarnu tehnologiju u teksturisanju kose. Savršena veganska formula namenjena je postizanju najrazličitijih rezultata – od trajnog ispravljanja kose do prefinjenih kovrdži ili eliminisanje frizz-a, uz posebnu liniju za negu koja održava rezultate tretmana. 

·  American Crew tehnike šišanja uz korišćenje proizvoda formulisanih za negu i stilizovanje muške kose.

·  Cooboard daska za farbanje, koja u sebi ima ugrađeni češalj i olakšava farbanje, pomogla je hiljadama frizera širom sveta da postignu vrhunske performanse svojim jednostavnim, ali inovativnim i revolucionarnim dizajnom.

·  Najnovije Kasho makaze – sjajan izbor za kolekcionare i ultimativno umetničko delo kada je u pitanju preciznost. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu SlideCut makaze obezbeđuju glatko klizanje sečiva bez dodatnog pritiska, i pružaju izuzetne rezultate.

Sa velikim zadovoljstvom organizovali smo i gostovanje Sabrine Dijkman, brend ambasadora Alterne. Sabrina je jedna od najuticajnjih osoba u svetu profesionalne šminke i stilizovanja kose. Njen “zaštitni znak” su svečane frizure (posebno pletenice i  punđe), a njena stručnost ju je učinila i brend ambasadorom Alterne.

Početkom aprila organizovali smo Workshop za frizere koji su imali jedinstvenu priliku da vide Sabrininu demonstraciju najnovijih trendova na polju nege i stilizovanja kose, kao i da rade sa njom na kreiranju svečanih frizura. Ovom prilikom, posebno želimo da istaknemo radionicu „Look and Learn”, organizovanu 2. aprila u restoranu Dorćoleta. Istog dana, za premium brendirane i brendirane salone je organizovana proslava povodom 25 godina uspešnog poslovanja kompanije VSD Trade. 

Još jednom želimo da se zahvalimo svim partnerima, kao i svima koji su nam u prethodnom periodu ukazali poverenje i sa nama dele naš entuzijazam u pogledu koloracije, stilizovanja i nege kose. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da organizujemo seminare i radujemo se budućim, predstavljanju novih proizvoda i trendova i još boljoj saradnji. Poverenje kolega, saradnika i klijenata najbolji je dokaz kvalitetnog i uspešnog rada u prethodnih četvrt veka.

Hvala vam što ste uz nas 25 godina, i nadamo se još dugo!

Vaš VSD Trade

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.