Zdrava kosa uz Qiqi proizvode

Ako tražite način da vaša kosa bude zdrava, sjajna i spremna za nadolazeću jesen, Qiqi proizvodi su vaš najbolji saveznik. Pored toga što pružaju dugotrajne rezultate, ovi proizvodi su prilagođeni različitim tipovima kose, čineći ih idealnim za svakoga.

Zašto su Qiqi proizvodi idealni za svaki tip kose?

Qiqi proizvodi su formulirani tako da zadovolje potrebe različitih tipova kose:

Suva i oštećena kosa: Ako vam je kosa suva, lomljiva ili oštećena zbog prekomerne upotrebe toplote ili hemikalija, Qiqi proizvodi pružaju dubinsku hidrataciju i obnovu. Njihovi hranljivi sastojci pomažu u obnavljanju prirodne elastičnosti i sjaja kose.

Kovrdžava i talasasta kosa: Za one sa kovrdžavom ili talasastom kosom, Qiqi nudi proizvode koji definišu i omekšavaju kovrdže, smanjujući frizz i olakšavajući stilizovanje.

Ravna kosa: Qiqi proizvodi takođe deluju na ravnu kosu, dajući joj dodatni volumen i sjaj, dok je istovremeno štite od oštećenja i lomljenja.

Zašto je Qiqi Idealna priprema za jesen?
Letnji meseci mogu biti zahtevni za kosu zbog izloženosti suncu, slanoj vodi i hloru iz bazena, što može dovesti do isušivanja i oštećenja. Kako se približava jesen, važno je unaprediti svoju rutinu nege kose kako biste se rešili svih oštećenja nastalih tokom leta i pripremili kosu za hladnije dane.


Qiqi proizvodi su sjajan izbor jer:
Obnavljaju kosu i vraćaju joj izgubljenu vlagu.
Jačaju vlas i sprečavaju dalja oštećenja.
Štite kosu od hladnijeg vremena koje može dodatno isušiti kosu.


SelfCtrl Linija

SelfCtrl linija je namenjena za upotrebu kod kuće, pružajući profesionalne rezultate uz jednostavnu primenu:
Super Soaker Smoothing maska: Hranljiva maska koja kosu čini izuzetno hidriranom i zdravom nakon samo jedne upotrebe. Idealna za sve tipove kose kojima je potrebna dodatna nega.
Smooth Service šampon: Duboko hidrirajući šampon koji nežno uklanja nečistoće, zaglađuje kosu i pruža joj dodatnu snagu i mekoću.

Hydration Fixation kondicioner: Hranljivi kondicioner koji intenzivno hidrira i obnavlja čak i najsuvlju kosu, čineći je zdravijom i sjajnijom nakon svake upotrebe.

Porosity Play sprej: Sprej koji ne otežava kosu, štiti je od oštećenja i aktivira se toplotom. Nakon samo jedne upotrebe, kosa postaje mekša, sjajnija i zdravija, a efekat traje čak i nakon nekoliko pranja.

Šta su Qiqi tretmani?
Qiqi tretmani su profesionalni proizvodi koji pružaju dugotrajno ispravljanje, regeneraciju i zaštitu kose. Ključna karakteristika ovih tretmana je kombinacija napredne tehnologije i prirodnih sastojaka koji deluju na dublje slojeve vlasi, obnavljajući ih iznutra.
Thin & Delicate Hair Controller: Savršeno za kosu koja je oštećena ili previše tretirana. Ovaj proizvod transformiše teksturu tanke i lomljive kose, omogućavajući postizanje željenih rezultata bez dodatnog oštećenja.
Wavy & Curly Hair Controller: Dizajniran za talasastu i kovrdžavu kosu srednje poroznosti. Ovaj tretman pomaže u definisanju kovrdža i kontrolisanju frizza, čineći kosu glatkom i lako upravljivom.
Thick & Coarse Hair Controller: Idealan za gustu, otpornu i prirodnu kosu. Ovaj proizvod ispravlja, opušta i ističe najbolje karakteristike guste kose, omogućavajući dugotrajan i besprekoran izgled.


Kako funkcionišu?
Ispravljanje: Qiqi tretmani pružaju trajno ispravljanje kose bez upotrebe agresivnih hemikalija. Kosa postaje ravna, glatka i izuzetno mekana na dodir.
Definisanje kovrdža: Za kovrdžavu i talasastu kosu, Qiqi tretman pomaže u postizanju savršenih, definisanih kovrdža koje su elastične, sjajne i bez frizza.
Dubinska obnova: Tretmani prodiru duboko u vlas, obnavljajući je iznutra i štiteći je od budućih oštećenja.
Zaštita: Tretman formira zaštitni sloj oko vlasi, koji zadržava vlagu i sprečava oštećenja uzrokovana spoljašnjim faktorima.


Ovi tretmani su odlični za sve tipove kose, posebno za one koji traže dugotrajne rezultate i žele da očuvaju zdravlje i lepotu svoje kose tokom cele godine.


Korišćenjem Qiqi proizvoda i tretmana, vaša kosa će biti ne samo zdrava i sjajna, već i spremna za sve izazove koje donosi jesen. Posetite naš shop i otkrijte celokupan asortiman Qiqi proizvoda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.