Pripremite kosu za sunčane dane

Dolazi leto, vreme za opuštanje, sunce, more, i naravno – izazovi za vašu kosu! Tokom letnjih meseci, sunčevi UV zraci, slana voda i hlor iz bazena mogu ozbiljno oštetiti vašu kosu i skalp. Da biste uživali u letu bez brige o oštećenjima kose, važno je primeniti odgovarajuće tehnike i savete za negu.

Sunčevi UV zraci mogu izazvati isušivanje, lomljenje i gubitak boje kose. Zato je važno da zaštitite kosu proizvodima sa UV filterima, da nosite šešire i marame, i redovno hidrirate kosu maskama i uljima. Izbegavajte prekomerno pranje kose i toplotne uređaje, a nakon plivanja uvek isperite kosu čistom vodom kako biste uklonili hlor i so. Kako bismo vašu kosu pripremili za sve letnje avanture, predstavljamo vam neke od naših omiljenih proizvoda koji će vam pomoći da vaša kosa zablista tokom celog leta. 

Equave: za jednostavno raščešljavanje

Prva na listi je Equave linija proizvoda, savršena za jednostavno raščešljavanje i negu kose. Ovi proizvodi su idealni za brzu pripremu vaše kose pre izlaska na sunce, posle izlaska iz morske vode, i nakon pranja kada je kosa često umršena. Pre svake upotrebe, protresite i spojite dve faze proizvoda, na taj način aktivirate  kinetičku energiju, i tako omogućavate formuli pun potencijal.Ova kombinacija otključava moćnu dual action performansu koja će odmah raščešljati, zaštititi i pripremiti kosu za vašu redovnu rutinu nege. Equave proizvodi prilagođeni su svakom tipu kose, osvežavajući je, hraneći i olakšavajući češljanje bez obzira na vaše specifične potrebe. 

Equave Sun

Kosa izložena suncu često gubi svoju vitalnost i postaje suva. Novi član Equave kolekcije pruža zaštitu od UV zraka i  pomoći će vam da obezbedite svojoj kosi dodatni sloj zaštite protiv oštećenja izazvanih izlaganjem sunčevim zracima. Sa svojom praktičnim pakovanjem od 100ml, Equave Sun savršen je za nošenje u torbi tokom vrelih letnjih dana. 

Uniqone: Jedinstveni mirisi leta

UniqOne proizvodi su vaši najbolji saveznici tokom leta, naročito zbog osvežavajućih mirisa kao što su kokoslotus zeleni čaj. Ovi višenamenski proizvodi pružaju sve što vaša kosa želi – hidrataciju, zaštitu od sunca i divan miris koji će vas podsećati na tople letnje dane. Uniqone proizvodi poznati su po deset ključnih benefita: obnova suve i oštećene kose,kontrola frizza, zaštita boje pomoću UVA i UVB filtera, lakše raščešljavanje,volumen, lakše ispravljanje kose, termalna zažtita, mekoća i svilenkasti osećaj, prevencija ispucalih krajeva, i dugotrajno zadržavanje frizure. 

Eksperience Sun: Vaša kosa zaslužuje luksuz

Ne zaboravite na Eksperience Sun kolekciju, koja donosi luksuznu negu vašoj kosi tokom letnjih meseci. Ovi proizvodi su posebno formulirani kako bi zaštitili kosu od štetnih uticaja sunca, morske soli i hlorisane vode, dok istovremeno dubinski hidriraju kosu i pružaju sjaj. 

 Equave Kids: Nežna nega za male prinčeve i princeze

Ako imate mališane čijoj kosi je takođe potrebna posebna pažnja, ne brinite – Equave ima rešenje za njih! Equave Kids kolekcija je posebno dizajnirana za nežnu negu dečje kose, pružajući hidrataciju i olakšavajući raščešljavanje, bez suza i neugodnosti.Savršen za nošenje u vašoj torbi tokom vrelih letnjih dana na plaži, Equave Kids će se pobrinuti da kosa vaših mališana ostane zdrava, sjajna i laka za češljanje.Leto je vreme za zabavu i opuštanje, ali to ne znači da treba zaboraviti na negu svoje kose. Sa našim odabranim proizvodima, možete biti sigurni da će vaša kosa blistati tokom celog leta. 

Bez obzira da li birate Equave, Uniqone ili Eksperience proizvode, vaša kosa će biti spremna za sve letnje avanture koje vas čekaju!

Posetite naš web shop i pronađite vaše omiljene proizvode!

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.