Saveti za sjajnu kosu tokom leta: Tajna za savršen izgled

Leto donosi sa sobom mnogo radosti – more, odmor, sunce, duži dani. Ipak, visoke temperature, UV zračenje, slana morska voda i hlor iz bazena mogu negativno uticati na zdravlje vaše kose. Da biste očuvali lepotu i zdravlje kose tokom leta, važno je posvetiti joj dodatnu pažnju i koristiti odgovarajuće proizvode. 

 ALTERNA se ističe kao izbor zbog svoje posvećenosti inovativnim formulama koje koriste ključni sastojak – kavijar. Kavijar je izuzetno bogat omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji hrane i obnavljaju kosu, čineći je otpornijom na štetne uticaje letnjih elemenata. Alterna nudi različite kolekcije prilagođene različitim tipovima kose, omogućavajući personalizovanu negu koja ciljano rešava specifične potrebe vaše kose tokom letnjih meseci.

Hidratacija kao osnovni korak

Jako sunce leti može izvući vlagu iz vaše kose, ostavljajući je suvom i oštećenom. Hidratacija je ključna za održavanje elastičnosti i sjaja kose. Naša ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture kolekcija je savršena za intenzivnu hidrataciju kose. Ova kolekcija uključuje šampon, regenerator i hidratantnu masku, koji zajedno rade na dubinskom obnavljanju vlage u Vašoj kosi. 

 Obnavljanje oštećene kose

Ako je Vaša kosa već oštećena od prethodnih sezona, preporučujemo upotrebu ALTERNA Caviar Restructuring Bond Repair maske. Ova maska je specijalno formulisana da popravi i ojača strukturu kose, čineći je otpornijom na buduća oštećenja. Nova Intenzivna tretman maska koja se ne ispira smanjuje lomljenje kose za 69% nakon prve upotrebe i čini kosu zdravijom i jačom. Formula obogaćena Polycare Split i Caviar Bond Enforcing tehnologijama, uljem marakuje, Omega-6 i Omega-9, pruža dubinsku hidrataciju, zaglađuje kutikulu i popravlja oštećene vlasi. Kosa postaje glatka, meka i sjajna, a poboljšava se i njena upravljivost i ukupni izgled već nakon jedne upotrebe. 

Zaštita od UV zračenja

Baš kao što štitimo kožu od sunca, tako je važno i zaštititi kosu. ALTERNA Caviar Anti-Aging CC krema je Vaš saveznik u ovoj borbi. Alterna Caviar CC krema je čudesni proizvod koji se ne ispira i pruža 10 korisnih beneftia u jednom koraku, čineći kosu savršeno zaglađenom. ALTERNA Caviar Anti-Aging CC krema hidrira, neguje kosu i pruža UV zaštitu. Formulisana sa ekstraktom kavijara i vitaminom C, može se koristiti sama ili kao osnova za druge proizvode. Pruža najviši nivo zaštite od slobodnih radikala, čineći kosu zdravijom i lepšom. Nanosite je pre izlaska na sunce kako biste mogli da uživate  u letnjim danima bez brige o oštećenju kose. Uključite Alterna Caviar CC kremu u svakodnevnu rutinu za savršeno zaglađenu, zdravu i sjajnu kosu.

Kontrola kovrdžanja

Visoka vlažnost vazduha leti može izazvati neželjeno kovrdžanje kose. ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Nourishing ulje u spreju  je savršeno rešenje za ovaj problem. Ovaj lagani sprej ukrotiće neposlušne vlasi i dati vašoj kosi gladak, sjajan izgled bez otežavanja.

Očuvanje boje kose

Za sve vas koji farbate kosu, sigurni smo da održavanje intenziteta boje tokom leta može biti pravi izazov. ALTERNA Caviar Infinite Color Hold Dual-Use Serum dizajniran je da zaštiti i produži trajnost boje na vašoj kosi. Alterna Caviar leave-in serum štiti od UV zračenja, čuva boju i sprečava njeno ispiranje. U kombinaciji sa Color Hold kondicionerom koristi se kao maska koja hrani boju, klinički dokazano pružajući do 70 dana žive i sjajne boje. 

Dodaci za dodatnu zaštitu

Pored korišćenja proizvoda za negu kose, važno je primeniti dodatne mere zaštite. Preporučuje se nošenje šešira ili marame tokom boravka na suncu kako biste zaštitili kosu od UV zračenja. Takođe, izbegavanje preterane upotrebe preparata za stilizovanje i zagrevanje, kao i redovno posećivanje salona radi skraćivanja krajeva, sigurno će pomoći da vaša kosa ostane zdrava i negovana. Ishrana takođe igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja kose. Unos proteina, vlakana i esencijalnih vitamina poput vitamina A iz šargarepe i spanaća za hidrataciju i zdrav rast kose, kao i vitamin C iz citrusnog voća i paprike za održavanje elastičnosti kože i kose, važni su za sjaj i vitalnost vaše kose.

Održavanje zdrave i lepe kose tokom leta može biti izazovno, ali uz pravilnu negu, odgovarajuće proizvode i uravnoteženu ishranu, Vaša kosa može ostati hidrirana, zaštićena i sjajna. ALTERNA Caviar proizvodi  su Vaši najbolji saveznici u letnjoj nezi kose. Isprobajte ih i uživajte u sunčanim danima sa kosom koja izgleda fantastično i oseća se zdravo!

Posetite nas na društvenim mrežama: IG alternahaircaresrbija i FB Alterna Haircare Srbijaa za više saveta pišite nam na info@vsdtrade.com

Korpa (0)

Nema proizvoda u korpi.